Pánikbetegség

én egy 22éves lány vagyok, kb másféléve pánikbeteg.egy éve szedek sedatif pc folyamatosan, és azt szeretném tudni, hogy lehet-e ettől bármi bajom.nemrég a háziorvosom elküldött kivizsgálásra, mert szerinte túl gyorsan ver a szivem (és valóban néha így van) viszont semmit nem találtak a kivizsgáláson.lehet hogy többet ártok, mint használok magamnak ezzel a gyógyszerrel?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Levélíró!

A nevezett szer homeopátiás gyógyszer, gondolom szakember javaslatára szedi. Aki ezt javasolta, attól kell megkérdeznie, meddig szedheti (amennyiben a betegtájékoztatóban erre vonatkozóan nem talál javaslatot) .

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 12., 14:25; Megválaszolva: 2009. június 12., 14:25
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?