• Depresszió? Úgy érzem, összeomlok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ugy érzem  összeomlok, nincs erőm, kétségbe vagyok esve... Párkapcsolatban élek 1éve. A barátom közölte velem ha nincs velem akkor is boldog, én meg szenvedek, mert vele akarok lenni de ő nem akar látni. Folyamatoson megbánt megaláz, mert tudja szeretem, és hogy sosem hagynám el. És lehet az lenne  alegjobb megoldás ha végetvetnék, de nincs erőm. Tudja hogy boldogtalan vagyok, sokat sirok miatta, de nem tesz a boldogságom érdekeében. Nem törödik velem, de elhagyni nem akar, aszt mondja szeret, és hogy időre van szüksége. Próbáltam beszélni vele, de nm tudjuk megbeszélni a problémánkat. És őt nem érdekli ha boldogtalan, és már szinte depressziós vagyok miatta. Megbánt, de sosem kér bocsánatot.Büntudata sincs soha, mikor kérdezem tőle. Ugy érzem nincs szüksége rám, de azt mondja igen. De az a tudat ha nem vagyunk együtt, neki nem hiányzom és boldog ugyis, ez az érzés felemészt. Sokszor megbánnt, folyamatosan elutasit, s én mégis megalázkodok, mert félek elveszitem. Nem birok nélküle élni, csak vele vagyok boldog. De ritkán találkozunk ez is  aprobléma számomra. Ugy érzi ráerőszakolom magam, de én csak szerelmes vagyk és a szerelmemel akarok lenni. És ő is szeret, csak nem vagyok fontos neki, és ezt már nem tudom feldolgozni. Barátaimat zargatom adjanak tanácsot mit tegyek, mindenki mást mond, hogy hagyam ott, mert ezt a bánásmódot nem érdemlem meg, vagy peddig türjem el hogy igy bánik velem mert szertem. Ugy érzem nem tudok egyedül ezzel megbirkózni, és ő nem segit.Nem tudom mit tehetnék. Már enni sem tudok... összeomlottam, nem birom feldolgozni, hogy ennyire nem törödik velem a barátom.

        WEBBeteg szakértő válasza a párkapcsolat témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos erre csak azt tudom mondani, ha önnek ez kell, ilyen áron, akkor ebben külső segítségre ne számítson,
        Azt, hogy a barátja mit gondol, amikor magának azt mondja, hogy szereti, érdekes lenne tudni, de abból amit leir ennek a szeretetnek, pláne szerelemnek a legapróbb jele se látszik.Így aztán, ön egyedül szenved, ezt a kapcsolatot az ön szenvedése és kapaszkodása működteti nem a szerelem.

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 11:35:49; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: