• Vajon epilepszia, a gyakori fáradtság és felejtés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr!

        Gyakran érzem magam fáradtnak és úgy mintha "nem is ebben a világban lennék", azaz az érzékszerveim mintha nem tökéletesen működnének, pedig se nem drogozok, se nem cigizek, és alkoholista sem vagyok. Körül-belül tavaly, táborban kerültem ebbe az állapotba és azóta alig változott szinte semmit. Az iskolában a tanulmányi teljesítő képességem is megromlott, nehezen koncentrálok dolgokra és azt hiszem mintha a felfogásom is "lassult" volna. A memóriám se valami jó a tegnap megtörtént dolgokra elég halványan emlékszek és a tegnapelőttiekre szinte semennyire, csak a fontos dolgokra emlékszek más részletekre nem vagy alig. Ami miatt elég nehezen jegyzek, meg és később idézek elő dolgokat, ami az iskolai teljesítményemen, ahogy írtam meglátszik. Ezelőtt gyorsabban jegyeztem meg a dolgokat, általában az előző napok eseményei eszembe jutottak és nem voltam fáradt és jobban is tudtam koncentrálni mindenre. Egyébként 15 éves vagyok és éppen 9. osztályba járok.

        Előre is köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves levélíró,

        Nem tudom megmondani mi lehet ez. Érdemes lenne konzultálni szakemberrel, aki megvizsgálná a memóriáját, értelmi teljesítményét, az idegrendszer működését.
        Tünetei annyira általánosak, hogy erre felelőtlenség lenne bármi konkrétumot válaszolni így, levél alapján.

         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 15:05:26; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: