• Gitta 30

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elnezest kerek doktor ur hogy ugyan azokat a kerdeseket tettem fel, de teljesen meg vagyok "zavarodva", minden estetöl felek "mert ez este jelentkezik". Erdekes modon nappal csak a nyugtalansag gyötör, este pedig ez a lataszavar. Tv fenynel nagyon rossz, esti utcai fenynel szinten, viszont ha felkapcsolom itthon a lampat ami majdnem nappali fenyt ad, teljesen megszünik azonnal. Tehat estenkent lampanal tevezek es kerülöm az utcai fenyeket.. Remelem ez tenyleg csak a gyogyszer hanyag elhagyasa miatt van, azt nem mondtam hogy eleg meggondolatlanul hagytam el, neha egy hetig nem vettem be csak amikor mar szedültem a vege fele. Az eltereles neha jol, neha abszolut nem müködik. Köszönöm hogy ennyit segit nekem, ez egy mankot ad amivel kicsit könnyebben veszelem at ezt a par hetet:) Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Tisztelt Levélíró!

        Korabbiakra utalva azt hiszem, már új kérdés nem fogalmazódott meg. Jelzem ismét, igyekezzen bizalommal lenni kezelőorvosához, illetve legyen következetesebb (az első levelében azt irta, hogy szabályosan hagyta el a gyógyszert) Minden jót

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 16:55:46; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: