• Állandó éhség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        12 éve szenvedek ÁLLANDÓ ÉHSÉG MIATT, ami azt jelenti, hogy soha nincs jóllakottság érzésem, állandóan üres a gyomrom.

        Rendszeresen járok pszichiáterhez, aki hat év után közölte, hogy fogalma sincs, mi bajom van. Ennek ellenére elkezdett hipnózist csinálni.

        Én már nagyon belefáradtam a szenvedésbe.

        Mikor lesz ennek vége?

        Kérem szíves tanácsát!

        Köszönettel:Beatrix

         

        WEBBeteg szakértő válasza a éhség témában

        Kedves Beatrix!


        Első kérdésem: miért jár olyan terápiába, amiben nem hisz, és ha jól értem, nem is használt? Érdemes elgondolkodni, hogy mitől is szenved igazán, mi az amit nem kap meg, vagyis nem tud "betelni". Azt hiszem ez a téma megér egy beszélgetést pszichológussal (vagy pszichoterapeutával) Legyen bátorsága váltani!

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-27 09:55:24; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés