Depresszió -Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek

Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek. Alaposan átgondoltam, nincs értelme tovább élni. Kérem javasoljon olyan gyógyszert, amivel biztosan sikerül. Orvosi segítséget neajánljon, mert a dílerem (háziorvosom) pl. jót derült, nevetett, mikor sírva elmondtam neki az elhatározásomat. Már megtettem volna, de attól félek, hogy nem sikerül! Biztosra kell mennem.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

Kedves levélíró, nem gondolhatja komolyan, hogy erre az a válasz, hogy megírom, mit és mennyit vegyen be, hogy meghaljon biztosan. Azt tudom mondani felelős emberként egy felelős de elkeseredett embernek, önnek, próbáljon meg segítséget kérni és elfogadni tudni. Hátha sikerül. És akkor ugyanezzel az erővel, amivel most azt hiszi öngyilkosnak kell lennie, próbálja megteremteni a saját életének értelmét. Pszichiátriai szakrendeléshez fordulhat.
Legyen bátor, akarjon élni és küzdeni.
Drukkolok önért.

 

Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta

Kérdés: 2009. május 25., 13:14; Megválaszolva: 2011. október 04., 08:56
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás