Gitta 30 köszönet!

Kedves Doktor nagyon köszönöm a valaszat! Felkerestem a pszihiateremet, es ö is elvonasi tünetnek itelte a cipralex hatasat. Javasolta hogy kezdjem el ujra napi fellel egy darabig amig kell, majd meg lassabban hagyjam el mint azelött, es akkor amikor ö javasolja. A baj csak az, hogy ez a lataszavar (amikor a mozgasnak szellem kepe van, mint ahogy a rajzfilmeket rajzoljak, egyre gyakoribb. Tegnap keztem ujra a felet bevenni, meddig tarthat amig ez a zavar megszünik? Köszönöm elöre is a valaszat! üdvözlettel. Gitta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánikbetegség témában

Kedves Gitta!

A válaszom ugyanaz: vagyis ha a látászavar megvonási tünet, (tehát a Cipralex lerakással egyidejű) legalább két hétig eltart. Bízzon a kezelőjében. (A figyelemelterelés hogy megy? ) Jó egészséget

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

Kérdés: 2009. május 22., 23:08; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:54
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság