Gitta 30

Tisztelt doktor ur. Nagyon köszönöm a valaszat! Azt irta nekem hogy a panik betegsegem a cipralex elhagyasa miatt visszatert, es a lataszavar egy elvonasi tünet lehet. Felkerestem az anno kezelö pszihiateremet, ö is ezt mondta. Ajanlotta hogy szedjem ujra egy darabig, egyenlöre feleket naponta. Ezt ket napja szedem, de a latas zavar ujra es ujra elöjön, minden nap. Meddig tarthat ez meg? Talan az is a baj hogy elöre felek töle, es ezen jar az agyam egesz nap. Meddig tart meg?! Kerem valaszoljon. Nagyon köszönöm! üdvözlettel Gitta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

Kedves Gitta!

A javaslattal egyetértek. Legalább két hét kell, hogy a tünetek enyhüljenek. Egyébként jobb, ha folyamatos kapcsolatban van a gyógyszert javasló orvosával. A figyelem elterelése (vagyis mással lekötése) szintén segíti az egyensúly helyreállását.

 

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

Kérdés: 2009. május 21., 11:54; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:53
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás