• Mi lehet a baj? Fiam nem érdeklődik a lányok iránt.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fiam 25 éves, testileg eészséges fiatalember.Velünk, -szüleivel-él, van rendes munkahelye, kerékpározik, motorozik, haverokkal eljárnak, de lányokkal még egyáltalán nem foglalkozott.Nem is mutat érdeklődést sem utánuk, de a barátai sem.De azt sem vettük észre egyáltalán, hogy esetleg egymás iránt tanúsítanának valamit. A fiunk meglehetősen hirtelen indulatú, türelmetlen általában.Ha kérdezzük a lányok felől, azt mondja, mindegyik csak olyan pláza cica. Aggódni kezdtünk a feleségemmel, nem értjük ezt az érdektelenséget a női nem iránt(de a férfi nem iránt sem, hál Istennek), Oidipusz-komplexusa sincs, legalábbis nem észrevehető. Kérem, próbáljanak valamit mondani erre, normális dolog ez ebben a korban? Esetleg további kérdéseket várok még. tisztelettel fater

        WEBBeteg szakértő válasza a férfi témában

        Kedves fater! Nem hiszem, hogy aggódnia kell. A fia felnőtt, remélhetőleg minden téren önálló, így a felelős döntéseiben is. Úgy tűnik, egyelőre más a fontossági sorrendje, az értékrendje, mint az önöké. Ez nem baj. Ha dolgozik, vannak céljai és örömei, anyagilag felelős, működő emberi kapcsolatokat ápol, akkor semmi gond. Az, hogy mennyire érdeklik a nők, ebből, amit ön leírt nem látható, de ebben a korban már nem tud a szülő a gyereke minden dolgáról. Valószínüleg annyira érdeklik, amennyire jelen életében neki erre szüksége van. Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-05-18 14:22:44; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.