• Agorafobia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem,

        24 éves lány vagyok és agorafóbiában szenvedek. A fő problémám az hogy ha ez jelentkezik kihozza belőlem az epilepsziás rosszérzetet ( rohamot nem mert szedek rá gyógyszert).
        Pszichologushoz nem akarok fordulni és nem szeretnék semmilyen gyógyszert ra szedni (bár ha nagyon ideges vagyok ritkán szoktam gyógynövény alapú nyugtatót).
        Az a kérdésem hogy csupán akartból le lehet e győzni? Segithet e a környzetváltozás? ( kulfoldre tervezek menni egyedul)
        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a agorafóbia témában

        Tisztelt Levélíró lány!


        A megoldás, amit kitalált a maga számára valóban nagy elhatározást jelent, és szakmailag "ingerelárasztásnak" is mondhatnánk. Tulajdonképpen ez is egy eszköze a gyógyításnak. Sok sikert hozzá,

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 22:00:07; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések