• Delirium

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        édesapám deliriumba lévö állapotba került korházba.4napig feküt phszihiátriai megfigyelöi szobán.mielöt beutalták ct. mr vizsgálatok megtörténtek.4nap után az esti vizitel 5orával késöbb. sürgöségire külték vissza azal hogy tüdögyuladása van.de a másik korház már tudatlan állapotba vete fel.a tüdeje étel és vizzel volt tele, agykéreg sérülése let.vese elégtelensége, székletével is probléma volt.és éber komába eset.és a CT. mr.eredményei is sokat romlottak.kérdésem tehát, ez minek a következménye? nem let az elözö korházba ahol azt a 4 napot töltöte megfelelöen ellátva? vagy mi okozta ezt a hirtelen leépülés minden téren a szervezetébe?

        WEBBeteg szakértő válasza a delirium témában

        Tisztelt Levélíró!


        Nehéz e sorokból bármilyen következtetést levonni, főként a "miért"-eket megválaszolni. A leghelyesebb az lenne, ha a jelenlegi kezelőorvostól kérnének tájékoztatást, esetleg a korábbi Intézetben magyarázatot. Amennyiben a kérdéseikre kapott válaszok nem kielégítőek, esetleg hanyagságot vagy méltánytalanságot éltek meg, mód van betegjogi képviselőhöz fordulni (minden kórházban van ilyen), és kérni, hogy az ügyet tisztázzák.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 10:10:04; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.