Gitta 30

Tisztelt Dr.

30 eves nö vagyok, nyolc eve küzködök panikbetegseggel ami szorongassal parosul. Szedtem cipralexet amitöl az eletminösegem jelentösen javult, olyannyira hogy abba hagytam, persze szep lassan ahogyan kell. Kb.ket honapja kezdtem el leepiteni a dozist, mostanra teljesen elhagytam. A szorongas es a panikroham azota gyakran jelentkezik ujra. A kerdesem az, hogy nyolc ev alatt annyira hozzaszokhatott a szervezetem, hogy most emiatt gyötörnek ujra a rohamok, hogy ez csak elvonasi tünet ami egy darabig tart meg, vagy ez visszaeses. Ami megjobban aggaszt az az, hogy par napja jelentkezett egy fajta lataszavar, par percig szakaszosan latom a mozgast, mint ahogy a rajzfilmeket rajzoljak.. Eleg nehez elmagyarazni. Ez lehet elvonasi tünet? Kerem segitsen, nagyon meg vagyok ijedve! Valaszat elöre is nagyon köszönöm. Tisztelettel Gitta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánik témában

Kedves Gitta!

Látom, hogy nagyon körültekintően járt el a gyógyszerrel kapcsolatban. A leépítés szabályait betartva azt kell mondjam: amennyiben teljes gyógyszerelhagyást követően 2 héten túl tartanak a felsorolt tünetek, az sajnos inkább visszaesés (azon belül pedig inkább elvonási tünet) . Remélem még nem késett sokat a válaszom, és segít Önnek.

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

Kérdés: 2009. május 19., 08:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 15:02
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Rossz közérzet, félelem, és...
Tisztelt doktor úr/nő. Körülbelül egy éve kezdődtek a problémáim. Eleinte este sokszor elalvás előtt amikor már szinte félálomban voltam akkor...
Segitseg!
Tisztelt doktor no, aval a panasszal fordulok onhoz, hogy egy ideje minden nap rosszul vagyok. Mar tobbszor is megjartam a surgosegit, EGK-t, ultrahangot...
Pánikbetegség?
Tisztelt Doktornő! Elég érdekes tüneteim vannak, amelyekre a háziorvosom sem tud magyarázatot adni. A tünetek a következők: hirtelen kialakuló...
Pánikbetegség
Kedves Dr.Nő! Történetem tavaly kezdődött, amikor is egy nőgyógyászati szűrővizsgálat után, el kezdten szépen sorba járni a szakrendeléseket....