• Stressz oldó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr NŐ/ Úr!

        Tanácsot szeretnék kérni. 21 éves nő vagyok, és vizsgák előtt állok, nagyon izgulós típus vagyok. Az egyik ismerősöm ajánlott egy HOVA nevezetű filmtablettát, stressz ellen.
        Megszeretném kérdezni, hogy ez a nevezetű tabletta télleg jó stressz ellen?

        Üdvüzlettel Diána!

        WEBBeteg szakértő válasza a stresszoldás témában

        Kedves Diána!


        A HOVA tabletta természetes hatóanyagú feszültségoldó. Hogyan hat Önre, azt csak akkor tudja meg, ha kipróbálja. Lehetőleg ne "élesben" vegye be az első tablettát, hanem tapasztalja ki még a vizsga előtt ( recept nélkül kapható).

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 22:02:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: