Antidepresszáns

Szeretnék leszokni a Cipralexről.hogyan tegyem. kell-e a szervezetnek. most kiegyensúlyozottabb az életem.

 ugyanezt hogyan tegyem a Xanaxszal?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza antidepresszáns témában

Tisztelt Levélíró!

Ebben a döntésben sajnos nem tudok segíteni, vagyis hogy leteheti-e már a Cipralexet? (Ezt a kezelőjével kell egyeztesse.) Ha pedig ez már eldőlt, akkor felezni érdemes (2-4 hét) és amennyiben panaszai nem újulnak ki, elhagyható. A Xanaxot heti (kétheti) 0.25 mg-mal csökkentve kíméletesen tudja elhagyni. Megjegyzem: előbb a nyugtatót érdemes leépíteni, utána a hangulatjavítót, de semmiképp sem egyszerre. Jó egészséget kívánva,

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

Kérdés: 2009. május 14., 10:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Autizmus gyanú?