• Zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Drnő/Úr!

        Barátnőm arról panaszkodik hogy férjével kb. hetente egyszer vagy csak két hétbe egyszer vannak együtt. Férje  nem is kívánja többször a szeretkezést neki ennyi is elég.De ezen időszakok körül reggelre egy kis baleset éri a pizsamáját.Érdeklődik ez természetes dolog vagy van estleg valami gond vele? Ha pedig egy-két hét után együtt vannak akkor pár másodperc is elég a dologból és már vége is.Köszönöm válaszát.

        Üdv: tae

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos erre nem tudok válaszolni, ez nem mechanikus kérdés!
         A barátnője párkapcsolatáról, annak esetleges zavarairól, érzelmi vonatkozásairól jóval többet kellene tudni ahhoz, hogy ez a kérdés megválaszolható legyen.
         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-06 23:31:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: