• Zoloftra inni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        2 hónapja szedem a Zoloft oldatot - napi 2.5 ml- pánikbetegségre. A kérdésem az lenne hogy ihatok-e minimálisan alkoholt, vagy egyáltalán nem javasolt? 20 éves vagyok és most lesz a születésnapom és hát szeretnék a barátaimmal koccintani egyet de eddig nem mertem. Ön szerint mennyi az a mennyiség ami még nem okoz problémát?

        Válaszát előre is köszönöm.

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a zoloft, alkohol témában

        Kedves Születésnapos!


        Általában a gyógyszerek mellett nem javasolt alkoholt fogyasztani, mert nem tudjuk az együttes hatást kiszámítani. Amit a Zoloftról viszont tudunk, hogy a hatása még 2-3 napig tarthat. Vagyis ha mindenképp szeretne koccintani az egészségére, akkor aznap hagyja ki a Zoloftot. Az alkohol mennyiség meghatározása csak magán (mértéktartásán) múlik... várom a visszajelzést, tapasztalatot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-08 11:36:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon