• Pánikbetegséghez társult szervi tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A pánikbetegség összefügghet-e gyomortáji fájdalom, néha pár napig tartó hasmenés, puffadás tüneteivel? Még gyomortükrözésen is voltam, a kivizsgálás eredménytelen, egészséges vagyok.De sehol nem mondtam a pánikbetegséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Levélíró!

        A pánikbetegség tüneteinek többféle lokalizációja lehet (vagyis melyik testrészre irányul), így létezik un. "hasi" változata. Viszont erre is érvényes, hogy rohamszerű, tehát nem napokig tart. Amenyiben Önnél már diagnosztizáltak pánik zavart, akkor valószínűleg hajlamos egyéb szorongásos bajokra, aminek lehet következménye a napokig tartó hasmenés. Konzultáljon ezért pszichiáterével (remélem van elérhetőségben).

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 14:30:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: