Pánikbetegséghez társult szervi tünetek

A pánikbetegség összefügghet-e gyomortáji fájdalom, néha pár napig tartó hasmenés, puffadás tüneteivel? Még gyomortükrözésen is voltam, a kivizsgálás eredménytelen, egészséges vagyok.De sehol nem mondtam a pánikbetegséget.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Levélíró!

A pánikbetegség tüneteinek többféle lokalizációja lehet (vagyis melyik testrészre irányul) , így létezik un. "hasi" változata. Viszont erre is érvényes, hogy rohamszerű, tehát nem napokig tart. Amenyiben Önnél már diagnosztizáltak pánik zavart, akkor valószínűleg hajlamos egyéb szorongásos bajokra, aminek lehet következménye a napokig tartó hasmenés. Konzultáljon ezért pszichiáterével (remélem van elérhetőségben) .

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

Kérdés: 2009. május 04., 14:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:57
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?