• Depresszió és pszichiáter

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

         

        Azt szeretném kérdezni, hogy depresszió tüneteivel pszichológushoz, vagy pszichiáterhez érdemes fordulnom.

         

        Esetleg Veszprémben tudnak-e ajánlani valakit.

         

        Előre is nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Tisztelt Levélíró!

        Ha depressziós tünetei súlyosak, inkább gyógyszeres igénye van, és/vagy  a családjában is előfordult már pszichés betegség, akkor tanácsosabb pszichiáterhez menni. Ha  az előbbiek nem teljesülnek, illetve inkább beszélgetésre vágyik, hangulati nyomottságának közvetlen kiváltó oka van, akkor forduljon nyugodtan pszichológushoz. Címeket a telefonkönyvben talál, vagy háziorvosa segíthet (netán ismerősei tudnak is konkrétan ajánlani)

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-24 07:41:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: