• Idegek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Bakos Cinnia Dóra!

        Válaszát, melyet 2009. április 23-án 15.29 órakor megkaptam, nagyon szépen köszönöm!

        Mivel Ön írta, hogy léteznek korszerűbb szorongásoldók ( amihez nincs hozászokás) abban kérném a segítséget, ha az ideje engedi, javasoljon nekem egy párat, soroljon fel ilyen készítményeket, mert akkor visszamegyek a pszichiáteremhez és beszélek vele.

        Válaszát előre is megköszönöm! Tisztelettel Teri

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongásoldó témában

        Kedves Teri!

        Mivel vényköteles termékekről van szó, ezért sajnos ezen a fórumon nem nevezhetem meg ezeket a gyógyszereket. Viszont kezelőorvosa fogja tudni, hogy miről van szó, ha ezeket a kívánalmakat (nincs hozzászokás) elmondja neki. (talán érdemes az előző levelváltásban leírtakat is megosztania vele) Végülis neki kell kialakítani a (gyógyszeres) terápiát....

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 15:03:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: