• Van merevedési zavarom, vagy nincs? Feleség, barátnő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr!

        Előljáróban elszeretném mondani, hogy egészséges 52 éves férfi vagyok, semmiféle szervi bajom nincs. A feleségemmel már hosszú évek óta a szexuális életünk max. havi  1 alkalomra korlátozódik. Így alakult az évek során és az az igazság, hogy ez a havi egy alkalom sem igazán olyan minőségileg, mint amilyen akár lehetne. Arra törekszünk mindketten, s főleg a feleségem az együttlét alatt, hogy minél hamarabb jó legyen és legyünk túl rajta. Szerintem ennek tudható be, hogy ha a feleségemmel vagyok együtt, az együttlét pár percig tart csak és a merevedésem sem az igazi. Több alkalommal is tett megjegyzést, ami nem igazán esett jól, mert az, hogy minél hamarabb legyünk túl rajta és aludjunk nem az én ötletem volt. Egy éve megismerkedtem egy korombeli hölggyel akivel a szexuális együttléteinket minőségileg össze sem lehet hasonlítani azzal, amit a feleségemmel élünk át. A barátnőmmel a szex teljes kielégülést hoz, kb egy órahosszás előjáték alatt a merevedéssel sincs semmi gond és úgy érzem az együttlét után, hogy  lelkileg és testileg is kielégültem. Vele hetente akár többször is képes lennék együttlenni, meg is ragadok minden lehetőséget, hogy minél többször együtt legyünk. Tehát a mérleg egyik serpenyőjében egy pár perces, merevedési zavarral küszködő együttlét, míg a másik serpenyőben egy tökéletes együttlét. Miért van ez? Akkor most van merevedési zavarom, vagy nincs? Miért van az, hogy a feleségemmel pár perc, vele pedig egy óra?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azt gondolom, hogy a feleségével való gépies együttlét azt jelzi, hogy a vágy eltünt.
        Úgy tűnik, ebbe bele is nyugodtak. Ez vezet a lassan-lassan szexmentes egymás mellett éléshez.
        Ezzel szemben talált egy partnert, akivel önnek lenni jó, és akinek önnel lenni jó. Kölcsönösen vágynak egymásra.
        Testileg és lelkileg is. Nem gépiesen, hanem teljesen egymásra figyelnek...
        Ezért jó vele....
        De azt hiszem, a sorai közt azt olvasom, valahol ezt ön is tudja...

         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 21:58:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: