• Tényleg nem emlékszik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A volt barátom fél év alatt többször tett olyan kijelentéseket, amikre másnap vagy kicsit később már egyáltalán nem emlékezett vagy tagadott.Ezek rendszerint durva sértegetések voltak.Eddig nem is foglalkoztam vele, de most már kezdek aggódni, hogy valami baja lehet (mert annyira ki van akadva, amikor idézem a szavait)vagy csak szórakozik? Hogy jöhetnék erre rá? Előre is köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a memóriazavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azt gondolom, mindenkinek felelősséget kell vállalnia a tetteiért, szavaiért.
        Ha nem iszik, ha nem beteg a memóriája, akkor valószínüleg csak próbára akarja tenni, mit visel el ön...ez utóbbi pedig nem jó jel a kapcsolatukra nézve.

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 15:28:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: