• Hányinger, gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 26 éves nő vagyok és a panaszaim 4 napja jelentkeztek. 4 napja minden nap, egész nap hányingerem van, sokszor elkap a gyengeség és izzadok, és 1x előfordult, hogy az utcán sétálva nem kaptam levegőt (pár másodperc volt csak, a szél is fújt). 2 napja, napi 1 szem B6-ot veszek be hányingercsillapításra. És állandóan éhesnek érzem magam. 2-3 óránként úgy érzem, hogy kilyukad a gyomrom, ha nem eszek. Terhes nem lehetek, mert már évek óta gyógyszert szedek. Néha szédülök is. Mostanában hajnalban is arra ébredek, hogy éhes vagyok, hányingerem van és izzadok. Kiválthatja ezt az idegeskedés? Mostanában sokat idegeskedek, mert Angliában vagyunk a férjemmel, de nekem 2 hónapja nincs munkám. A családom is otthon van Magyarországon.

        Várom mielőbbi válaszukat!

        Köszönettel: Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Andrea!

        A felsorolt tünetek elképzelhető, hogy szorongás okán vannak (vagyis tartós feszültség okozza). /Megjegyzés: B vitaminok csinálhatnak fokozott étvágyat/. Egyébként érdemes valamilyen enyhe (akár természetes hatóanyagú) feszültségoldó készítményt kipróbálni, amíg a körülményeken nem tud megnyugtatóan változtatni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 13:50:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: