• Kiborulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/ ÚR! Mult este szakítottam a párommal, 2.5éves kapcsolat után. Nagyon rosszul voltam, sírtam, reszkettem, fejem fájt. De a fura este történt, lefekvésnél, amit akkor éreztem, reggel is, illetve ahányszor csak felkeltem éjjel. Nyakamtól lefelé, mellkasomnál, ill. vállaim és a könyökömig a felkarom égett...szúrt. Nem tudtam eldönteni, hogy a bőröm csak, vagy beljebb is, de nagyon kellemetlen érzés volt. Van erre valamilyen magyarázat? Köszönettel Zsófi

        WEBBeteg szakértő válasza a szúró mellkas témában

        Kedves Zsófi!


        Valószínűleg mire ez a válasz odaér, már ezek a tünetek a múlté. De elképzelem, hogy akkor este  sokat sírt, és ilyenkor előfordulhat, hogy többször, szaporábban vesz levegőt, emiatt megváltozik az emberi szervezet belső egyensúlya. Ez produkálhat ilyesmi tüneteket (pl zsibbadást) Amennyiben ezek a tünetek nem ismétlődnek, akkor ennek a fenti lehetett az oka, plussz a pszichés megterhelés is (ami reméljük múló és feldolgozható).

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 13:48:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: