Depresszió? Szorongás? Családom szerint semmi bajom!

Kedves Dr. Ur / Dr. No!

 

Probaltam segitseget kerni csaladomtol akik kozul van eu dolgozo is de ok azt mondjak nekem semmi bajom. En csak bekepzelek magamnak dolgokat! Elozmenyek roviden nehany evvel ezelott brutalissan megvertek. Nem igazan tudtam senkivel sem megbeszelni mert csaladom csak annyit fuzott az esethez en elore megmondtam, majd utana heti redszeresseggel felhoztak es a fejemhez vagtak ezt az esetet hogy tanuljak belole! Sajnos ebbol az lett hogy rettegtem, izzadtam, depresszios lettem. Majd vegre megszuntek a problemak. Kozben elkoltoztem az orszagbol es tenyleg jobb lett. Fel eve pedig megint ramtort a remeges, izzadas, allandoan feszult vagyok, ugy erzem kiugrik a szivem a helyerol. Amikor ez ujrakezdodott akkor feltem lefekudni aludni is es egyszer meg erre 6 oran keresztul hanyam is. Es utan elmult. Jelenleg gyogyteakat iszom talan igy jobb de meg minig mindennaposak a tunetek, /izzadas, remeges, fejfajas, alvaszavar, rettegek valamitol, nem tudok smminek sem orulni, ingerlekeny vagyok .Kit kell felkeresnem hogy megszunjenek problemaim, szeretnek meggyogyulni es vegre megint boldog lenni.Elore is koszonom segitseguket!

leo

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza félelem témában

Kedves Leo!

A röviden vázolt történésből egy valamit le lehet vonni: súlyos stressz érte, aminek azonnali és későbbi lelki szövődményei lettek. Van erre diagnózis a pszichiátriában, vagyis ezzel a pszichiáterek foglalkoznak. Családja támogatása nélkül is kereshet pszichiátert (aki lehetőleg pszichoterapeuta végzettséggel is rendelkezik) , és ott minden tünetet, félelmet, "beképzelt gondolatot/érzést" nyugodtan elmondhat. Remélem mihamarabb rátalál a segítőjére.

dr. Bakos Cinnia Dóra

Kérdés: 2009. március 06., 21:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:49
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság