Nem tudom, hogy legyen

kedves drno.8 eves hazasok vagyunk, 33 evesek 3 gyermekunk van.minden rendben van kozottunk, kivetel a szex.en soha nem voltam szexmanias, miota gyerekek vannak eleg a heti 2-3. A ferjemnek nem.Egyre tobbszor durva, eroszakos olyat csinaltat velem amit nem szeretnek, fajdalmat okoz, csak mert ot az annyira felizgatja, es mert o ugy akarja.hiaba kerem legyen gyengedebb, nem esik jol amit csinal.nem nedvesedek, nincs kedvem agyba bujni, en nem tudok ugy szexelni ahogy a neten meg a tvben latja allandoan.harmasban is akarja, evek ota nyaggat vele.egyszer megtettem a kedveert, mert megigerte, utana bekenhagy ezzel, hat nem igy tortent azota is ezzel zaklat.szerinte en nem vagyok eleg nyilt az extrem dolgok irant, pedig sokmindent megteszek mar, amit azelott nem tettem volna meg.ha nincs szex nem foglelkozik az itthoni teendokkel, ha van, kenyerre lehet kenni.de ez igy nagyon nem jo.en nem szeretnek mas novel szeretkezni csak vele, nekem nem fer bele a harmadik szemely.mindent megbeszelunk, most is tudja, hogy irok onnek.szeretnenk ezt megoldani, hisz szeretjuk egymast, csak nem tudjuk hogyan, kerem segitsen.varom valaszat.koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szexuális zaklatás témában

Kedves Asszonyom!

Levele alapján azt gondolom, a férjének komoly érzelmi zavarai vannak, amely a szexuális erőszakhoz hasonló viszonyulásban nyilvánul meg az intim kapcsolatukban.

A szexualitásban nincsenek tabuk, ha azt mindkét fél szereti és élvezi. Ámde, ha az egyik fél kényszeríti arra a másikat, amit az nem szeretne, az már erőszaknak számít. Ha valóban egyéb téren minden rendben önök között, mint ahogy azt a levelében írja, akkor próbálja ezt megbeszélni, megértetni vele. Mondja el azt is, Ön hogy szeretné, és azt is, hogyan nem.

Ha nem sikerül kedvezően megbeszlni és nem történik változás, forduljanak mielőbb szakemberhez, a konzultáció segíthet!

Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichológus

Kérdés: 2008. december 06., 11:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 12:14
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas
Ez is csak egy kényszergondolat?
Mi lehet a bajom??? Félek