Hirdetés
      • Akkor mégis mi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!Először is köszönöm,h válaszolt kérdésemre!De a beszélgetés sajnos nem vitt előrébb minket a megoldáshoz.Mint kiderült a férjemnek nagyonis kisebbségérzete van amiről eddig is tudtam de ez nem volt probléma a házaséletünkben.Eddig is voltak gondjaink de ez sem hatott ki a házaséletünkre.Mivel a párom külföldön dolgozik volt ugy,h 1-2 hónapig nem jött haza.Én alig vártam,h végre együttlegyünk és talán a sex is változik.De sajnos semmi.Két hónap távollét után sem volt változás a sexben.Az őszintét megvallva kezdem ugy érezni,h nem vagyok elég izgató a férjemnek.Mivel van egy 6éves kislányunk sikerült terhesség alatt 20 kilót felszednem és bár a kilóktól sikerült megszabadulnom a hasamon a melleimen hagyott nyomot.Nem tudom mitévő legyek mivel próbálkozunk a sexel sajnos sikertelenül.Nekem rend szerint fáj a hasam de napi szinten megállás nélkül.Mindezek ellenére kívánom a férjemet mert tudom,h nem volt ilyen problémánk,h ne működjön a sex de most sajnos igen.Hiába a vágy ha csak egyoldalú,és nem tudom meddig bírom még.Mert nem igazán érzem a férjem törekedését ennek a problémának a megoldásáért.Kérem segítsen,h mitől szünik meg a hasfájásom mert sima fájdalomcsillapíttótól nem múlik.Na és,h működjön a sex.Válaszát előre is köszönöm!!!!!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hasfájása összefügghet a tartós kielégületlenségével.
        Azt látom, hogy csak ön dolgozik azon, hogy a kapcsolatuk jól működő legyen,hogy tetszen a férjének stb.
        Ő mit tesz?
        Ha nem közös az ügy, akkor mi a cél?
        Egy beszélgetés nem beszélgetés. Sok teendőjük, sok megbeszélendőjük lenne, úgy gondolom.
        És a férjének sem ártana aktivizálódni azért, hogy megtartsa magát...


        Üdvözlettel:

         

         Kazimir Ágnes pszichoterapeuta


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-01 15:16:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés