Hirdetés
      • Tanácsot kérek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én majdnem három hónapig voltam a pszichiátrián suicid kisérlet miat most január 19-ikén jőttem haza és kényszert érzek hogy újra megpróbáljam de a főorvosnőhőz akinél voltam nemfordulhatok mert neki aztmondtam hogy már nemgondolok ijenekre ezért nem mehetek vissza hozzá mitcsináljak hogy ne jőljenek ezek a gondolatok már nemszeretnék újra be fekűdni a pszichiátriára. Kőszőnőm ellőre is a tanácsukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a suicid témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mit is mondjak, kevés az információ. Így csak tippelek, az Ön diagnózisa
        személyiségzavar? Péládul Borderline típusú?
        Azt tanácsolom, mégis forduljon pszichiáterhez, ne az orvosa miatt, hanem
        önmaga miatt. Öngyilkossági szándék esetén fontos a védett, osztályos
        környezet, és hatványozottan igaz, hogy aki időt nyer, életet nyer.

        Jó egészséget kívánva:

          Dr. Dinya Zoltán

        Tisztelt Kérdező!

        Azt gondolom, a gyógyulás első és egyik legfontosabb kelléke a teljes  őszinteség, önmagunkhoz és a gyógyítóhoz. Olyan orvost kell nagyon gyorsan találnia, akinek meg meri mondani a félelmeit, köztük az öngyilkossági gondolatait is! Mert nem pusztán az orvost csapja be, ha elhallgatja, hanem önmagát, és a lehetőséget elzárja a gyógyulás esélyétől, ami pedig van!
        Addig is, amíg nem talál ilyen szakembert, ha ez a késztetés fennáll, azonal forduljon segítségért, ez betegség, amit gyógyítani kell és lehet, de ehhez sürgősen keresse fel a Pszichiátriai Klinikát!

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-22 22:07:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés