• visszatérő betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! 30 éves nő vagyok. A problémám 3 éve kezdődött.Nagyon sokszor rosszul voltam átestem mindenféle kivizsgáláson, sokáig betalocot kellett szednem szívritmus zavarra. Eljutottam a pszichiáterhez, aki ezt azonnal leállította, wellbutrint írt fel xanax-al szedtem. 3 hónap alatt úgymond meggyógyultam, újra el tudtam járni dolgozni, bevásárolni. Szinte minden panaszom megszünt. Közben terhes lettem de a babát nem lehetett megtartani, beteg volt.A családban azóta 3 gyerek is született. Édesanyám is beteg lett. tüdődaganatot találtak nála. A fő gondom az hogy visszatértek a gondjaim,szédelgés, hányinger zsibbogás stb. Próbálok küzdeni ellenne, nem nagyon sikerül. Mivel szeretnék másik babát, nem igazán szeretnék gyógyszert szedni. Mit tudna tanácsolni,esetleg milyen gyógyszer az ami nem árt?

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos minden gyógyszer jelent valamennyi kockázatot, sőt egy terhesség
        során gyógyszermentesen is lehet probléma, egy kis ember létrejötte és
        születése nagyon összetett folyamat.
        Ha most kifejezett tünetei vannak, keresse fel orvosát, és inkább kezdje
        újra a korábban bevált gyógyszerei szedését, a terhességét pedig
        tünetmentes időszakra tervezzék, amikor a gyógyszer már abbahagyható.
        Fontos jeleznem, hogy a pszichoterápiás kezelések is segíthetnek a
        panaszok csökkentésében, ami lehet alternatívája a gyógyszeres terápiának.

        Jó egészséget kívánva:

         Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-18 22:05:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés