• Segítség, már öt éve szorongok!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        21 éves lány vagyok, és már öt éve küzdök a szorongással és a pánikbetegséggel. Már voltam pszichiáternél, majd homeopátiás kezelésen. Már nem tudom kihez, milyen szakemberhez kellene fordulnom, ezzel a problémámmal.

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

        A pánik szindróma pszichiátriai betegség, tehát gyógyítása az orvostudományon belül pszichiátriához tartozik. Jelenleg a gyógyszeres és pszichoterápiás kombináció adja a legjobb eredményt. Ez azonban egy összetett betegség, kezelése pedig gyakran hosszú és kitartást igénylő folyamat. Sajnos ehhez egy találkozás nem elég, nem elég az, hogy Ön "volt már pszichiáternél", oda járni kell rendszeresen. És bizony van, amikor ez is kevés, sokszor olyan háttérproblémák (rossz család, munkahely, anyagi gondok) nehezítik a beteg életét, amik gátolják a gyógyulást is.

        A homeopátiában magánvélemény, de nem hiszek, de lebeszélni sem akarom, ha Ön hisz valamiben, a hit csodákra lehet képes.

        Bár írja, hogy kétségbeesett, és ilyenkor a türelemből van a legkevesebb, de mégis azt kell mondjam, legyen türelmes, mert a gyógyuláshoz vezető út csak kis lépésenként tehető meg!

        Jó egészséget kívánva:
        Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

         


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 09:37:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: