• Depresszió, szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Tanácsát szeretném kérni abba,hogy az oldalon elvégeztem a depresszió,szorongási tesztet és az eredmény: keressek fel egy szakértőt. Én még úgy gondolom,hogy az Ön segítségével nem annyira szükséges. 26éves,3gyermekes anyuka vagyok nincs semmihez türelmem,ideges vagyok,folyamatos émelygés,hányinger gyötör.Rettegek elindulni itthonról félek,hogy elkap a rosszullét azt nézem hol vannak kevesen kerülöm a tömeget.A kicsiket ha tehetem nem viszem oviba,mert ott is azt nézem hogy ha rám tör a rosszullét hova tudok szaladni.Röviden ennyi. Azt szeretném kérni hogy tudna nekem ajánlani valami gyógyszert? Nem szeretnék orvoshoz fordulni,nem vagyok egy orvoshoz járó típus csak akkor megyek ha "visznek".Segítségét nagyon-nagyon Köszönöm Üdv Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait olvasva egyetértek a teszttel, pontosan Ön az, akinek valóban
        fel kéne keresni pszichiátert. Bizalmát köszönöm, de ez a fórum nem
        helyettesíti a személyes orvos-beteg kapcsolatot, itt terápiázni nem
        lehet, gyógyszert felírni pláne nem, ez csak egy tanácsadó fórum.


        Jó lenne, ha átgondolná az "orvoshoz nem megyek" hozzállást, mert nem csak
        egyszer kell eljutni orvoshoz, hanem többször is, enélkül állapotában
        érdemi javulás nem remélhető. Higyje el, semmivel sem kell többet tennie,
        mint most, csak nem írásban, hanem szóban kell elmondania ezen
        gondolatait! Tartózkodását az orvosokkal szemben indokolatlannak érzem.
        Orvoshoz nem szeretni kell járni, hanem szükségből, és most úgy tűnik,
        erre Önnek szüksége lehet.

        Jó egészséget kívánva:

         Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-07 22:30:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: