Segítség!

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagy és 6 éve vannak a panaszaim, mindig máshogy jönnek elő, hol az egyik hol a másik hol mindegyik egyszerre. Tünetek:szédülés, fejfájás, ájulásérzés, hányinger, gyomorfájdalom, szívszúrás, szívnél egy nyomásérzés, tarkófájdalom, levertség, kimerültéség, fizikai gyengeség, fulladás, a torkomnál egy ilyen zsibbadás mintha fojtogatnának, nehézlégzés, tarkózsibbadás, halálfélelem kb. ennyi. Vizsgálatok: vér, viezelt, 24 órás vérnyomásmérés, ekg, holter ekg, szív UH, hasi UH, nyaki UH, pajzsmirigy hormonszint vizsg, MR, CT, reuma, fül-orr-gégészet, nyaki és gerinc rtg, szemészet, nyaki carotis vizsg. Minden negatív annyit találtak ha pairigyemnél ciszták vannak, évente kell felülvizsgálatra járnom, de azt mondták semmi köze a tüneteimhez. Pszichológushoz is jártam, nem használt semmi, az életmebne minden rendben van család barátok, munka suli, csak a rosszullétek a rosszak. Pszichiáter stimuloton tabletát írt fel, bevettem belőle egy felet és egy hétig feküdtem rosszul voltam rettenetes volt azt hittem meghalok. A kérdésem az elnne h létezik e bármiféle vizsgálat aminek még van értelme elvégezni, amitől kiderülne h mi bajom van. Sztem nem lelki, hanem testi, fizikai. Ön szerint? Segítsen, kérem. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosszullét témában

Tisztelt Kérdező!

Tünetei szorongásos jellegüek, már ami a tüneteket illeti. De mi van mögötte? Munka és iskola egyszerre, írja, továbbá említi a kimerültséget is, lehet, hogy ez a probléma gyökere? Esetleg 24 éves kora alapján már kisgyerek is, ami valljuk be, ugyancsak tud fárasztó lenni?

Nem vállalta túl magát? Nem túl sok a stressz?

Amit leír, az leginkább arra utal, hogy kevés a pihenés a terheléshez képest, és ez különféle ilyen-olyan tünetekben tör a felszínre, amik mögött (még...) nincsenek testi betegségek.

Ha igaz ez a gyanú, vegye komolyan, mert ezen nem gyógyszer, hanem a kellő pihenés, feltöltődés segíthet.

Jó egészséget kívánva:

Dr. Dinya Zoltán

Kérdés: 2008. december 15., 13:08; Megválaszolva: 2008. december 15., 13:08
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt