• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktorur 45 éves nö vagyok az elsö férjem 3 éve halt meg azota vannak az alvászavaraim,4 ,5 honap alatt fogytam17kg-ot, a stressz az megvan,mert mindennap akad valami mivel felmérgesittenek,ezelöttt 3 éve volt kicsibe agyvérzésem a balfelemen,4 éve szedem a Vazotál meg enalapril tablettákot 1x1mind a kettöböl,porckopás is van a nyakcsigolyámba amitöl kifolyolag fáj éjjel a balkarom könyöktöl lefele meg 3 ujjam el is zsibbad nagyon hosszas ideig idönként meg is dagad erre irták fel a B vitamint tartalmazo gyogyszereket nem tudom a következönek van köze hozza , 3x voltam császárolva .::::::26,24,19 éve az altatokot a hátgerincbe kaptam igy idönként még a hátamban a csigolyák is nagyon érzékenyek ennyit tudok irni magamrol köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        A 17 kiló fogyás és a 3 éve tartó alvászavar külön-külön is komoly
        probléma. Valószínűleg mindkettő mögött a stressz, a feldolgozatlan gyász
        és az újrakezdés hiánya áll. Altatókra ne szokjon rá, a fogyás miatt
        belgyógyászati, az alvászavar miatt pszichiátriai kivizsgálást javaslok,
        valószínűleg pszichoterápiás kezelésekre is szükség lehet majd.

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-21 22:59:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés