Lehetséges-e?

Tisztelt doktor nour. Felvetodott bennem az a kerdes, hogy lehet pajzsmirigyproblemam is van. 1 honapja voltam psichiaternel aki azt mondta, depresszios vagyok. Most nem irom le a tuneteimet mert mar egyszer leirtam es on azt a valaszt adta, hogy keressek fel egy psichiatert mert on ugy latja, hogy depresszio vagy szemelyisegzavar all a hatterben. En meg is tettem. 2 fajta gyogyszert szedek. En romaniabol irok tehat a gyogyszerek is itteniek nem tudom, ismerosek/e a gyogyszerek. Az egyik amitriptilin hidroclorid a masik clorhidrat de trazodona (trittico a neve) . Nem tudom ezek a gyogyszerek mikor fognak hatni eddig nem ereztem nagy valtozast. Ami felmerult bennem (elnezest a nagy bevezetesert) , hogy pajzsmirigy elegtelenseg mennyire befolyasolja az en betegsegemet, kivalto ok lehet/e. Azt, hogy pajzsmirigy elegtelensegem van nem szakorvos, hanem termeszetgyogyasz mondta. Erdemes/e kivizsgalasra menni on szerint? Koszonettel es tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigy témában

Tisztelt Kérdező!

Hát, a természetgyógyászok között sok a sarlatán, és személy szkeptikus vagyok sok esetben a működésüket illetően. A pajzsmirigyprobléma, ha tényleg fennáll, viszont valóban összefüggésben lehet depressziós panaszokkal. Ez könnyen kideríthető egy vérvétellel, ha aggódik a kérdést illetően, ezügyben keresse fel családorvosát.

A gyógyszereket illetően legyen türelmes, a hatás kialakulásához hetek kellenek, és bizony van, hogy az első kombináció nem eredményes, a gödörből való kiút megkeresése időt és türelmet igényel mind az Ön, mind pszichiáter orvosa részéről.

Jó egészséget kívánva:

Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

Kérdés: 2008. október 27., 16:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pajzsmirigy - pánik betegség
2000 óta vagyok pajzsmirigy beteg, előszőr hyperthireózissal kezeltek, rádió-jód kapszulát is kaptam, najd átestem a másik oldalra, és...
Prolaktin
Kedves Doktornő! Szíves segítségét szeretném kérni, mert ahogy most élek, az nem normális... A munkahelyem miatt szinte minden nap...
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas
Ez is csak egy kényszergondolat?