• Miért nem kíván a férjem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiss házasok vagyunk (6 hónap, 1 éve vagyunk együtt), de a férjem nem igazán aktív, illetve 1 héten egyszer kb. 5 percre bújik hozzám szex téren. Minden reggel merevedése van, de nem akar, legfeljebb 2-3 percre odabújik, megsimogat és ennyi. Ez engem nagyon zavar, mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexuális élet témában

        Azt hiszem, el kellene beszélgetniük egy kicsit... amit leírt, számomra azt jelzi, hogy a férje nem figyel arra, hogy ön mit szeretne. Gondolják végig, beszélgessenek erről egy kicsit: törődnek-e egymással, tudják-e, mi a jó a másiknak, mire vágyhat, hogy szeret dolgokat. És most az ágyon kívüli dolgokra gondolok, mert ezen múlik aztán az is, hogy az ágyban mennyire találnak el egymáshoz.

        Kívánom, hogy "megtanulják" egymást!

        Üdvözlettel:
        Kazimir Ágnes  pszichoterapeuta


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-04 20:49:37; Megválaszolva: 2008. október 04., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: