Krónikus Fáradtság

Tisztelt Doktornő! Férjemnek S alakú gerincferdülést diagnosztizáltak, de nem tudta "elfogadni" hogy csak ennyi a probléma és 4 kg ot fogyott, most 81. Orvostól orvosi ment és ezzel együtt mindig mélyebbre zuhant. Olyan lett, mint aki azért szurkol, hogy találjanak valami problémát, így gyógyulni sem tudott. kevert szorongásos, depressziós zavart állapítottak meg. Brintellix5 mg napi 1, yarocen 30 mg este 1,helex 0,5 mg *2, 1 hete csak este. Kérdésem, lehetséges, hogy ezektől mindjárt ébredés után krónikus fáradtságot, gyengeség érzéssel érez fájdalommal együtt? Vagy lehet, hogy amiatt, hogy 1 hete elhagyta a reggeli helexet? Milyen mellékhatások lehetnek ezektől a szerektől? Lehet, hogy nem a megfelelő gyógyszereket kapja? Az izomzata is legyengült, az lehet a depresszió miatt? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Fáradtság oka témában

Tisztelt Kérdező,

Sajnos az nem állapítható meg ezek alapján, hogy mi áll a fáradság hátterében. Maga a szorongásos-depressziós betegség is okozhatja ezt, vagy lehet az esti Yarocen reggeli hatása. Rövid idő elteltével a Helex elvonásos tünetére nem gondolnék. / De pl. a COVID-ra akár igen/. Úgyhogy egészében azt tudom mondani, hogy tovább kell keresni, hogy mi állhat a háttérben.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. április 09., 13:06; Megválaszolva: 2021. április 12., 19:13
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Autizmus gyanú?