• Mi bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Nem is tudom hogy fogalmazzak,nem vagyok jó a fogalmazasban, masfel eve kikoltoztem kulfodre, novemberben voltam utoljara itthon, akkor minden rendben volt velem, utana elkezdtem fuvet szivni minden nap,most hazajottem, es nem tudom mibajom, nem tudok a csaladommal lenni, nagyon furcsa es felelmetes erzes , sírok,nem alszok, ugy erzem megbolondultam, nemtudom iranyitani a gondolataimat es olyan vagyok mint egy orult, nem is tudom hogy tudnam ezt leirni, nagyon remelem hogy csak azert van mert befejeztem a fuvezest, es elmulik, ha nem nem tudom mit csinalok,karantenba vagyok, nemtudok orvoshoz se menni,nagyon felek,egy ideig minden renbem volt, aztan nemtudom,lehet skizofren lettem? Multkor mintha elhagytam volna magam es magamba zuhantam volna, a go dolataimba, es nem tudok visszaterni,miez? Regen mondhatni gyogyszerfuggo voltam rengeteg gyogyszert szedtem be egyszerre a hogy “bealljak” de ennek mar evek ota, aztan alkohol problemam volt,de mar azsem,amita elkezdtem fuvezni, mar kise megyek hozzajuk es es ez annyira faj, hogy legszivesebben kart tennek magamban,csak azt akarom hogy ujra normalis legyek! remelem erti amit irtam , koszonom ha valaszol. Szep Estet! Koszonettel: Zs Ui:kerem ne smsbe valaszoljon,hanem emailbe mert Kulfoldi szamom van es nem tudom elkuldeni az smst az en telefonomrol.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a marihuána utáni pszichés tünetek témában

        Tisztelt Kérdező, Gyakran tapasztalni, hogy a füvezés is, illetve ennek az elhagyása is szorongásos panaszokat provokálhat. Ezek rendszerint átmeneti jellegűek, néhány nap, hét után elmúlnak. Átmeneti nyugtató szedése segíthet a tünetek enyhítésében. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. április 29., 20:15; Megválaszolva: 2020. május 01., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.