• Kialvatlanság miatti kimerültség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Az édesanyám már 3 éve szed napi 3x1 rivotril és yarocen tablettát. Az utóbbi egy hónapban fülzúgásra panaszkodott és álmatlanságra, ami már teljesen szorongóvá tette. A neurológus doktornő a yarocen helyett velaxin 50mg tabletta felét írta a rivotril mellé. Sajnos aludni nem tud ezektől sem! egész nap szorong, hogy mi lesz vele éjszaka és teljesen legyengül! Ön szerint lehetne valami altatót szednie, hogy végre tudjon aludni? Köszönöm! Nagy Beáta (lánya)

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Időskori alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező, Idős korban az altatókkal óvatosan kell bánni, mert felhalmozódhatnak a szervezetben, kábaságot, koordinációs zavart, a reflexek gyengülését okozva. Csökkentett adaggal lehet próbálkozni. A Yarocen adagjának az emelése szintén lehet egy lehetőség. A 25 mg Velaxin is alacsony dózis, lehet próbálkozni az emelésével. Ezek mellett a Miagen is lehet jó alvást támogató készítmény idős korban is. A kezelőorvosával kéne megbeszélni, hogy milyen változtatást javasol. További információt találhat a honlapomon: https://harmoniamuhely.hu/amikor-nem-megy-az-alvas-az-alvaszavarokrol/ Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 29., 21:19; Megválaszolva: 2020. április 06., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás
        Kedves Doktornő! Nem is tudom hogy fogalmazzak,nem vagyok jó a fogalmazasban, masfel eve kikoltoztem kulfodre, novemberben voltam utoljara itthon, akkor minden rendben volt velem, utana elkezdtem fuvet szivni minden nap,most hazajottem, es nem tudom...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció