• Szorongás lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 30 éves nő vagyok. 23 évesen elkapott az első pánikroham, de kognitív viselkedésterápiával, sporttal évekig tünetmentes lettem. Az elmÚlt két éveben rengeteg változás volt az életemben ( válás, haláleset, költözés ), és azóta szépen folyamatosan kialakult szorongás bennem, hányingerem van, zsibbad néha az arcom bal oldala, szĂ­vdobogás érzésem van, nyom a mellkasom, ég a gyomrom és szÚr. Kardiológián már jártam 2 hónapja ( ekg, szĂ­v ultrahang, terheleses ekg ), vervetelen is voltam, szervi elvaltozast nem találtak.( Heti 4 szer sportolok, napi 2-3 száll cigarettat szĂ­vok el.) Merre lenne érdemes elindulnom kivizsgalasra ?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a testi tünetek témában

        Tisztelt Kérdező, Lehet további vizsgálatokat kérni, pl. gasztroenterológián. De előtte érdemes megpróbálni, hogy feszültségoldó gyógyszer elmulasztja-e a panaszait. Ha igen, akkor ez a pszichés eredetet valószínűsíti. Ez esetben egy kollégám felkeresését javasolnám. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. január 22., 20:18; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: