• antidepresszans

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Ocd-re valamint depresszióra írt fel az orvos antidepresszanst(Mirzaten) és Rivotril-t. Kérdésem az lenne hogy kötelező ezt együtt szedni? Nem szívesen szednék nyugtatókat.Különösebb szorongásom nincsen ami mait indokoltnak érezném.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerhatás témában

        Tisztelt Kérdező, Nem kötelező. A nyugtatót csak azért szoktuk felírni, hogy enyhítse a szorongást, amíg az antidepresszáns elkezdi kifejteni a hatását / 1-4 hét/. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2020. január 17., 18:46; Megválaszolva: 2020. január 18., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: