antidepresszans

Tisztelt Doktornő! Ocd-re valamint depresszióra írt fel az orvos antidepresszanst (Mirzaten) és Rivotril-t. Kérdésem az lenne hogy kötelező ezt együtt szedni? Nem szívesen szednék nyugtatókat.Különösebb szorongásom nincsen ami mait indokoltnak érezném.

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerhatás témában

Tisztelt Kérdező,

Nem kötelező. A nyugtatót csak azért szoktuk felírni, hogy enyhítse a szorongást, amíg az antidepresszáns elkezdi kifejteni a hatását / 1-4 hét/.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. január 17., 18:46 ;Megválaszolva: 2020. január 18., 17:24
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
cymbalta hasfájás
Tisztelt Doktornő! Köszönöm az előző válaszát! Már két hete szedem a Cymbalta gyógyszert (30-as) , és rendszeresen fáj a hasam. Lehet-e a...
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás