• Szorongásoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Pszichoterápiát folytatok pszichológusommal fél éve, azonban mivel nincs kiegészítve a kezelés semmilyen gyógyszerrel, (mert sok fajtát végigpróbálva nagyon rosszul tolerálom őket és szörnyű mellékhatásaik voltak)emiatt igencsak hátráltatja a pszichoterápiát, hogy igen gyakran, minden alkalommal ha szórakozni megyek pl. barátaimmal akkor az emberek társaságában szorongásos rohamot érzek, illetve emelkedett szorongásos szintet. Mivel így egyre több negatív emléket gyűjtök be úgy érzem ellene dolgozik a pszichoterápiának, hiába a problémákat okozó szituációkon kívül sokkal jobban, magabiztosabban érzem magam mióta csináljuk a kezelést. Tehát az lenne a kérdésem, hogy azon betegeknél ahol folyamatos gyógyszeres kezelés nem igen jöhet szóba, milyen alkalmi gyógyszert vagy egyéb más készítményt ajánl, amit azonnal be tudok venni, és ami hamar kifejti hatását, ha érzem hogy kezd elkapni egy ilyen rosszullét, hogy utána ne fajuljon el a dolog? (Frontint ismerem, de félek használni, mert attól tartok rászoknék, valamilyen alternatíva érdekelne)

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Szorongás, pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező, A nyugtató gyógyszerekkel, - amilyen a Frontin is, - az a probléma, hogy hozzászokást okozhatnak, továbbá alkohollal együtt nem alkalmazható, mert váratlan zavartságot okozhat.A Frontin mellett a Rivotril is szóba jöhet, de azzal ugyanez a helyzet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. november 12., 22:25; Megválaszolva: 2019. november 19., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: