• Alkohol és gyógyszer következményei

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Két éve kezdődtek a panaszaim, egyszeri alkalommal nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottam rendszeresen szedett pszichiátriai gyógyszerek mellett (rexetin, aneptinex). Azóta fejzsibbadást tapasztalok, állandó álmosságérzetet, járásbizonytalanságot és rossz közérzetet, egyensúlybizonytalanságot. A vérképem negatív lett illetve jártam már neurológusnál, aki nem talált elváltozást. A kérdésem az lenne, hogy milyen szakorvostól tudok segítséget kérni? Köszönöm válaszát!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Alkohol abusus következményei témában

        Tisztelt Kérdező, Szerintem továbbra is a pszichiáterével konzultálhon erről. Valószínű, hogy amit tapasztal, az szorongásos zavar, nem pedig szervi elváltozás. Valószínűtlen, hogy egyszeri esemény, - mely nem járt mérgezéses panaszokkal,- ilyen elhúzódó zavart okozzon. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. október 23., 00:26; Megválaszolva: 2019. október 25., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: