• szerotonin szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornó! 20 éve vagyok pánikbeteg.19 éve Olwexyát és rivotrilt szedek. 3 hete emelték az olwexya adagomat 262mg-ról 300-ra. Azóta folyamatos hőemelkedésem van (37.4 - 37-5) feszült vagyok,gyenge,állandóan aludnék.A pulzusom még nyugodt állapotban is 100 körül van. Mondjuk ez utóbbi tünet régebb óta fennáll.Próbáltam visszacsökkenteni a gyógyszert de akkor még rosszabbul voltam,főleg idegen érzésem volt és megőrüléstől való félelmem. Hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem sportolok semmit,az utcára is ritkán megyek ki. Ez lehet szerotonin szindróma? Mit tegyek?Nagyon félek! Várom mielőbbi válaszát,tisztelettel!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Szerotonin szindróma lehetősége témában

        Tisztelt Kérdező, A minimális gyógyszeremelés nem okozhatja ezeket a tüneteket szerintem. Ha továbbra is fennáll a hőemelkedés, gyengeség, akkor esetleg egyéb irányban indokolt kivizsgálásokat kezdeményezni. / a szerotonin szindróma nagyon magas lázzal, sokkal súlyosabb tünetekkel , és igen ritkán jelentkező tünetegyüttes. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. május 12., 10:27; Megválaszolva: 2019. május 21., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: