• Nutridrink

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        160cm 46kg vagyok, még nem diagnosztizáltak, de felmerült az anorexiw nervosa gyanúja. Nem részletez3m a tüneteket. Szkizotipias rendellenesség diag viszont van. 2014-2017-ig diagnosztizálva volt az anorexia nervosa is, de aztán lekerült a papírokról. Most viszont kezd újra kifejlôdni. Érzem. De az orvosok (háziorvos, pszichiáter) nem látják be. Szociális otthonban élek. Szeretnék Nutridrinket inni, de az orvos nem hajlandó felírni. Mit tegyek, hogy felírja? A válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a anorexia nervosa témában

        Tisztelt Kérdező, Ezt csak a kezelőorvosával tudja rendezni. Látni kéne, hogy mi az ok, ami miatt visszautasítja ezt. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 18., 22:01; Megválaszolva: 2019. április 22., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: