• Generalizált szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! A pszichiáterem generalizált szorongást állapított meg. Mely főleg társaság jelenlétében jelentkezik. Akkor ez most még sem szociális fóbia hanem generalizált szorongás? Esetleg az egyik a másiknak az egyik fajtája? Fontos lenne tudnom, mert szeretném tudni itthon mit tehetek azért, hogy ez elmúlhasson, Ön mit tanácsol? Jelenlegi pszichiáter egyenlőre azzal kezdte hogy napi 5 jó dolgot írjak le ami aznap történt velem, de én ennél többet szeretnék csinálni, kíváncsi lennék az Ön tanácsára is! Köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongásos állapotok témában

        Tisztelt Kérdező, A szociális fóbia és a generalizált szorongás két egymástól elkülöníthető szorongásos zavar. A kolléga, aki felállította a diagnózist, személyesen találkozott Önnel, úgyhogy az ő véleményére kéne hagyatkozni. Én ezt semmiképp sem tudom megcáfolni. Napi 5 jó dolgot felírni, szerintem, - jó kezdet. Ezzel el lehet indulni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 23., 22:27; Megválaszolva: 2019. január 23., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: