• pszichopata viselkedés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Asszony! 2002-ben született fiú unokám viselkedésének jegyei szó szerint megegyeznek azzal, amit a pszichopata betegségről olvastam. A helyzet kétségbeejtő azért is, mert hallani sem akar arról, hogy orvoshoz kellene fordulni segítségét, - szerinte vele semmi baj nincs. Kivitelezhetetlen, hogy egy 100 kilós, 16 éves kamasz fiút el lehessen "vinni" ez ügyben orvosi vizsgálatra. Mit tegyek? Tisztelettel: Hajzer Istvánné (Eta) egy kétségbeesett nagymama

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a személyiségzavar? témában

        Tisztelt Kérdező, Valóban nem lehet akarata ellenére elvinni egy 16 éves fiatalt, meg nincs is értelme. Hiszen, ha erőszakkal rángatják oda, úgysem fog együttműködni. Találni kéne valakit, akire hallgat, akinek a tanácsait elfogadja, legyen ez családtag, barát, pedagógus, edző. Az ő segítségével lehetne talán meggyőzni arról is, hogy érdemes segítséget kérnie. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2018. december 30., 08:15; Megválaszolva: 2018. december 30., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: