• Idegrendszeri vizsálat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Érdeklődnék, hogy lézetik-e Magyarországon olyan nagyon részletes mindenre kiható vizsgálat, akár magánkórház, magánklinika jelleggel, ahol megtudják vizsgálni milyen szervi okai lehetnek annak a heves stresszérzékenységnek aminek hatására ( és néha stressz nélkül is ) többször gyengeség, rosszullét, szorongásos és ritkán pánik tüneteket is okoz. Sajnos azt kellett tapasztaljam nem mindig van összefüggés a hangulat és gondolatvilág ezen tünetek megjelenésével. Ennek szeretnék a végére járni. Köszönöm válaszát!

        Dr. Árki Ildikó válasza a gyengeség témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszai mögött számos ok állhat, szervi és pszichés egyaránt. Panaszának kivizsgálására több lehetőség is lehetséges. 1. Háziorvosa kezdi el a kivizsgálást, és beutalja a megfelelő szakrendelésekre. 2. Magánellátó intézmények, ahol több szakrendelés is elérhető. (pl. labor, képalkotó diagnosztika, kardiológia, pszichoterápiás rendelés, neurológia stb) A panaszokat beszélje meg az Önt kezelő pszichiáterrel is, gondolom, a mirtazapint is pszichiáter javasolta.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 03., 18:12; Megválaszolva: 2018. november 05., 15:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: