• Halucináció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesapám 75éves van régről agylágyulása.2012-ben volt keringési zavara, azzal kezelték. Amugy szívbeteg, pacemakeres. Akkor mikor haza került a kórházból semmi baja nem volt.Pár honap után kezdte verni a falat, szerinte egerek rágnak benne. Mar beszélget is a falba.És olyan dolgokat képzel oda ami nincs is, szomszédokat meggyanusit.Kérdésem az lenne, hogyan lehet ezen segíteni? Hova érdemes fordulni? Ő sajnos nem ismeri el, hogy beteg, teljesen valosnak véli a dolgokat.Köszönöm a segitséget!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Hallucináció témában

        Tisztelt Kérdező, A területileg illetékes Ideggondozóba kéne elmenni, elmondani, mit tapasztalnak. Ott elmondják, hogy mi a további teendő. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 27., 19:32; Megválaszolva: 2018. október 01., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés