Hirdetés
      • Hipnozis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nekem anyilenne a kérdésem hogy mint Pánik beteg vagyok ,menyire javitana rajtam a hipnozis.Tisztelettel.Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet, hogy nagyon sokat, lehet, hogy semmit, ennek eldöntéséhez látni, ismerni kellene Önt. A hipnózis nem egyenlő azzal a misztikus, varázslatba hajló hiedelemmel, amit a könyvek és filmek világa terjeszt. Ez egy pszichoterápiás technika, aminek eredményes alkalmazhatóságához a beteg megfelelő érzékenysége is szükséges, és az elérhető eredmény nagyon az adott konkrét betegség, személyiség függvénye, nem lehet általánosítani.
        A pánik betegség legeredményesebb kezelése a gyógyszeres és valamilyen pszichoterápiás módszer kombinálása. Ha véletlenül a hipnózis nem hozza a tőle várt eredményt, ne keseredjen el, gondoljon arra, ez csak egy technika a sok közül, nem pedig A TECHNIKA.

        Jó egészséget kívánva:  Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-13 09:38:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 19:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: