• piportil injekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 35 évesen idegösszeroppanást kaptam. Mániás depresszió hallucinációval. Fél évig nem dolgoztam, majd egy egész napos angol nyelvtanfolyamon vettem részt a következő félévben. A kérdésem az hogy miért volt nehezebb a tanulás a piportil injekcióval, majd a liticarb-bal mint korábban bármikor. Két diplomám van, mindig könnyen tanultam korábban- közgazdász vagyok- . Fél év után az írásbeli nyelvvizsgám sikeres volt a szóbeli nem. Miért nehezebb ezekkel a gyógyszerekkel a tanulás? Válaszát köszönöm, Tisztelettel : Andrea

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer mellékhatás témában

        Tisztelt Kérdező, A piportil okozhat hosszabb távon is koncentrációs nehézséget, memória problémákat. A Liticarbra ez nem jellemző. Ha a mellékhatások kifejezettek, beszéljen kezelőorvosával. A gyógyszer adagjának csökkentése és gyógyszerváltás is lehet megoldás. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. július 10., 15:30; Megválaszolva: 2017. július 14., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: