elmegyógyintézetbe

Halál vágyam van 17 éves koromtól!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pszichés zavar témában

Tisztelt Kérdező,

Ha a halálvágy erősebbé vált, feltétlenül keresse fel a pszichiáterét. Ha a gyógyszerei elégtelennek bizonyulnak, ő fog ezeken változtatni, mint ahogy annak elbírálására is ő illetékes, hogy indokolt-e esetleg kórházi kezelést kezdeményezni.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2017. április 01., 17:22; Megválaszolva: 2017. április 05., 12:54
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mazochizmus? pszichés zavar?
Meglehetősen későn, 64 éves koromban született egy kislányom. Most három éves. Van már három másik gyerekem... az életkort csak a tények...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság